Verzending en retouren

Verzending.

Als verzendtermijn hanteer ik 1-4 werkdagen, maar ik doe er natuurlijk alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Hoe snel dit is, is afhankelijk van het type bestelling, de voorraad en de eventuele levering vanuit Young Living. Starterkits worden direct vanuit Young Living naar u toe gestuurd. Hierbij geldt in de praktijk meestal: Voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Young Living verzendt haar producten via GLS. U heeft uw bestelling dan meestal de volgende dag in huis. GLS levert niet op zaterdag en zondag.

Andere bestellingen, zoals een roller, een flesje etherische olie of een diffuser, komen drie keer per week in één grote levering naar mij toe. Hierdoor kan ik de kosten naar u zo laag mogelijk houden. Ook heb ik het één en ander op voorraad, wat ik uiteraard dezelfde dag nog kan verzenden.

Wanneer uw bestelling verzonden is, krijgt u van mij een “bestelling voltooid” mail en van DHL of PostNL een mail met uw track and trace. Heeft u producten besteld die door de brievenbus kunnen? Dan komen deze met de gewone post. Wanneer u dan de “bestelling voltooid” mail van mij krijgt, kunt u er vanuit gaan dat uw bestelling de volgende dag al door de postbezorger in uw brievenbus bezorgd wordt.

Als cadeautje inpakken? Kan DHL uw huis nooit vinden maar PostNL wel? Of heeft u andere speciale wensen wat betreft de verzending? Dat kan natuurlijk altijd! Neem even contact met mij op via de whats-app button linksonder of stuur mij een mail via milou@fleuri-essentials.nl nadat u uw bestelling geplaatst heeft.

Retouren.

Uiteraard kunt u zich bedenken, wanneer u een product bij mij besteld heeft. Laat dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan mij weten per mail. Ik stuur u dan het retouradres, daarna heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om het product naar mij te retourneren. De kosten voor de terugzending zijn voor uw eigen rekening. Uw aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort via dezelfde methode als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de pagina “Algemene voorwaarden”.