Verzending en retouren

Verzending.

Als verzendtermijn hanteer ik 1-4 werkdagen, maar ik doe er natuurlijk alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Hoe snel dit is, is afhankelijk van het type bestelling, de voorraad en de eventuele levering vanuit Young Living. Starterkits worden direct vanuit Young Living naar u toe gestuurd. Hierbij geldt: Voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Young Living verzendt haar producten via GLS. U heeft uw bestelling dan meestal de volgende dag in huis. GLS levert niet op zaterdag en zondag.

Kleinere bestellingen, zoals een roller, een flesje etherische olie of een diffuser, komen twee keer per week in een bulkbestelling naar mij toe. Hierdoor kan ik de kosten naar u zo laag mogelijk houden. Ook heb ik het één en ander op voorraad, wat ik uiteraard dezelfde dag nog kan verzenden. Past uw bestelling door de brievenbus? Dan stort ik een deel van de verzendkosten terug via de door u gekozen betaalmethode.

Retouren.

Uiteraard kunt u zich bedenken, wanneer u een product bij mij besteld heeft. Laat dit dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen, aan mij weten per mail. Ik stuur u dan het retouradres, daarna heeft u nog 14 kalenderdagen de tijd om het product naar mij te retourneren. De kosten voor de terugzending zijn voor uw eigen rekening. Uw aankoopbedrag wordt binnen 7 kalenderdagen teruggestort via dezelfde methode als waarmee u de bestelling betaald heeft.

Voor meer informatie: Neem een kijkje op de pagina “Algemene voorwaarden”.